Välillä kyllä meinaa hymy hiipiä kasvoille kun kuuntelen meidän asiakkaiden juttuja... Hymy Koiranruokinta on aikamoista avaruustiedettä...

Asiakkaiden on todella vaikeaa ymmärtää mitä tarkoittaa termi 'aktiivikoiran ruoka'. Yleisin kommentti on "Meidän koira on kyllä ihan tarpeeksi aktiivinen muutenkin!!" Tänään tosin yksi nainen kysyi ruokaa 'aktiivisen koiran ruokaa', joka alentaisi koiran aktiivitasoa, kun se on niin kovin vilkas...!!!! Kysehän on siis ruosta jossa on normaalia enemmän kaloreita, jotta se aktiivinen koira jaksaa touhuta / tehdä töitä.

Toinen hupaisa juttu on tietämättömät asiakkaat. Minusta on ihan käsittämätöntä että joku ei tiedä minkämerkkistä ruokaa oma koira syö... "Meillä syödään sitä adulttia". Joo-o, 75% säkeissä lukee adult, eli aikuisen koiran ruokaa.

Ja ehkä kaikkein paras: "Sitä pientä pyöreää ja ruskeeta, kyllähän sä tiedät...?!" Aivan niin, ehkä 99% täyttää nämä kriteerit. Jos asiakas muistaa minut, en minä välttämättä muista häntä, enkä hänen koiraansa, enkä ruokaansa.

Kissanhiekkapuolella sama juttu, "Sitä harmaata ja paakkuuntuvaa" Erottele sitten tuossa parinkymmenen laadun väliltä että mitähän asiakas mahtaa haluta. Kun heidän kissa suostuu tarpeilleen vain ja ainoastaan siihen tiettyyn hiekkaan... Ei ole todellista =)

Välillä meinaa mennä ihan hermo, mutta yleensä nämäkin asiakkaat ovat ihan mukavia, ja ymmärtävät 'hölmöytensä', kun niistä varovasti huomauttaa. Välillä vaan tuntuu että 'Tänään on idioottien tilipäivä'.

Oikeasti tykkään työstäni ihan valtavasti.