Sain hauskan haasteen salaiselta blogiystävältäni:

 

Neljännen kansion neljäs kuva:

 

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.

2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.

3. Selitä kuva.

4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

 

Jouduin taas hetken etsimään valokuvia, mies oli tallettanut (lue piilottanut) ne taas vähän varmempaan talteen ulkoiselle kovalevylle... Kansioita löytyi seuraavanlaisesti: Aiemmat, 2006, 2007, 2008, 2009, päädyin siis sinne 2008 kansioon, josta löytyi yllätys yllätys lisää kansioita. Niistä neljäntenä 004 Koiranen lumella. Ja neljäs kuva on kyllä yksi koko kansion parhaita:

 

Koiraraukalla valtava urakka udessä!!

Kuva on viimetalvelta meidän takapihalta. Vuorokauden aikana tuli ihan valtava määrä lunta, muistaakseni reilusti yli 20 senttiä. Mies on kolalapion toisessa päässä ja tarkoitus on tyhjentää meidän kissatarha. Verkko näkyy taustalla, 19x19mm rappausverkkoa harjakorkeuteen asti, talonsivua pitkin n. 3x10m =30m2.

 

Kuvassa näkyy myös kokolailla peittynyt valkoinen muovinen puutarhatuoli, ja taustalla viimevuotiset tomaatinrangat ja tukikepit, noloa.

 

Koiranen ei tykkää puutarhatöistä. Siis tarkemmin sanottuna se ei tykkää lapiosta, haravasta ja lumikolasta. Hullunvimmalla käy niiden kimppuun, haukkuu, murisee, hyökkäilee, puree, retuuttaa... siis LEIKKII!! Alkuun pentuvaiheessa se oli jotenkin niin hupaisaa että naurettiin kippurassa ja yllytettiin koiraa, se oli virhe, nyt se koiranen pitää sulkea sisälle siksi aikaa kun tehdään pihahommia. Tosi sääli.

 

Ja sitten ne haastettavat... Minulla ei ole niin paljon blogiystäviä... :( Mutta mutta, haastan ne jotka täällä ovat kommentoineet, eli Siskotuu ja Kyökkipiika Kati. Ja sitten jos joku sattumalta tänne eksyy niin jatkaa ihmeessä haastetta ihan ominpäin vaan! =)