Tällä viikolla on tullut tehtyä kovasti hankintoja koirasen hyvinvointia ajatellen. Ostin siis sauvasekoittimen ja digitaalisen talousvaa'an. Ihan vain koiraa varten... =) Kuulostaa juu hullulta, mutta käytössä ovat.

Eilen tein kasvissose -sössöjä koiralle, ja punnitsin ne 120g minigrip-pusseihin ja sitten pakkaseen. Raaka-aineina pakastevihannespussi jossa oli porkkanaa ja kukkavihanneksia, sitten lisäksi tuoretta porkkanaa, vähän paprikaa ja tomaattia, ja yksi päärynä. Koiranen tykkää sössöstä kuin hullu puurosta. Koiranen tykkää muuten myös puurosta... =)

Tänään hain Kennelrehusta 8kg broilerin siipiä (puolet kasvattajalle). Illan sitten sulattelin niitä tiskialtaassa ja äsken sain irroiteltua siipi siiveltä yksittäisiksi. Siihen tarvittiin ruuvimeisseliä ja vasaraa... Nyt ovat takaisin pakkasessa kerta-annoksina n. 100g per siipi. Nam.

Koiranen syö edelleen myös laadukasta raksua.

Ainakin jonkin aikaa haluan kokeilla tällaista sekaruokintaa. Jos joku lukijoista barffaa / tuoreruokkii / sekaruokkii koiruuksiaan, otan mielellään vastaan kommentteja ja vinkkejä. Tuntuu ainakin alkuun hieman hankalalle esim. annosten koot ja lihaluu-aterioiden määrät...

Koiranen painaa suunnilleen 7,5kg. Ei haittaisi vaikka puoli kiloa tippuisi.